Vacature

January

Digital designer & No-code developer

[Vacancy procedure closed] Got a keen eye for branding and a strong passion for design? Are you waiting for a challenge, like creating the perfect balance between branding, design, and motion? Look no further and make your rise above the commonplace at UNCOMMON.

Wij wachten op de persoon die van zich laat horen in de digitale wereld van nu. Iemand met passie en een unieke kijk op de wereld om ‘mindblowing visuals’ te creëren. Bij UNCOMMON bieden we je een plek waar je jezelf kunt ontdekken en verder ontwikkelen, zonder de bureaucreatie van een groot bedrijf. Je komt terecht in een klein team van designers en no-code developers die weten waar ze over praten en zichzelf continu uitdagen.

Awaken your talent
Met jouw oog voor detail en verfijnde smaak voor design zoek je de grenzen op in jouw werk. Jij gebruikt jouw creativiteit om een merkverhaal vorm te geven en het merkhart tot leven te brengen. Als branding studio hechten we veel waarde aan deze visuele merkidentiteit. Onze websites maken daarom het verschil op het vlak van visual design, experience en motion. Combineer samen met ons deze elementen en creëer voortaan ‘mindblowing experiences’.

So far, so good? Mooi, dan zijn dit ongetwijfeld dingen waarbij jij je thuis voelt: Je bent goed op de hoogte van de nieuwste online trends en ontwikkelingen. Je aanpak is oplossingsgericht en perfectionistisch. Je bent bedreven in het visueel vormgeven van merkpositioneringen, concept ideeën en digitale campagnes. Daarnaast vertaal je je eigen webdesign moeiteloos naar een functionele website in Webflow. Je kracht ligt in het creëren van hoogwaardige digitale ontwerpen en schaalbare ontwerpsystemen.

[Vacancy procedure closed] Lijkt jou dit wat? Mail dan jouw portfolio naar sander@uncommon.nl

*Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

mo
re

Culture

Say hi to Dylan

Tools

We're now officially recognized

turn on the unexpected